
İGDAŞ dolandırıcılığını askıda fatura ile örtemeyince..
İstanbul´un Sosyal medya fenomeni başkanı İmamoğlu sosyal medya hesaplarına bir yenisini daha ekledi. İGDAŞ hadisesinin üstünü örtmek için gündem saptırmaya devam etti.
İGDAŞ´ın yasadışı faturalandırma faaliyetleriyle eş zamanlı olarak "askıda fatura" uygulaması başlatan Ekrem İmamoğlu, yeni sosyal medya hesabından askıda faturaya vurgu yaptığı ingilizce paylaşımların yanı sıra İstanbul´u ziyaret edecek olanlara açıklamalarda bulundu.
İmamoğlu, salgının bitmesinin ardından Reddit kullanıcılarının İstanbul’u ziyaret etmesini isterken 5 tavsiyede bulundu.
İmamoğlu’nun tavsiyeleri ise şu şekilde:
1- Ayasofya’yı ziyaret edin: Eskiden kilise olan ve daha sonra camiye dönüştürülen 1500 yıllık mimari güzellik Bizans ve Osmanlı İmparatorluğu’nu sembolize ediyor.
2- Topkapı Sarayı’nı ziyaret edin: Osmanlı imparatorlarının yıllar önce evi olan bu ihtişamlı yeri görün.
3- Boğaz’da yürüyüş yapın: Boğaz’da yürüyüş yapmak İstanbul’da yapılacak en rahatlatıcı şehir aktivitesidir. Asya ile Avrupa’yı ayıran Boğaz’ın sahillerinde yürüyüş yapmak İstanbullular için günü anı güzelleştiren bir aktivitedir.
4- Şerefiye Sarnıcı’nda konser izleyin: Roma İmparatoru 2. Theodosius’un 5’inci yüzyılda inşa ettirdiği Şerefiye Sarnıcı, İstanbul’daki birçok sarnıçtan biridir. Mistik atmosferi eşsiz bir performans alanı yaratıyor.
5- Kedileri besleyin: Sokak hayvanları İstanbul’un şehir dokusunun en sevilen ve en entegre parçalarından biridir. İstanbullular ve belediye çalışanları onları düzenli olarak besliyor.
İGDAŞ'tan nitelikli dolandırıcılık; Resmen belgelendi!
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.